Eye-open wifi poortopener

De EYE-OPEN systeem is een ingebouwd WIFI systeem in de controlbox van zowel de poortopeners, schuifhekopeners en garagedeuropeners. Door middel van de EYEOPEN app te installeren op uw smartphone is het mogelijk om uw poort en/of garagedeur te openen. Uw telefoon hoeft enkel internetverbinding te hebben om de poort en/of garagedeur te openen. Het maakt niet waar u zich op dat moment bevindt. De poortopeners, hekopeners, schuifhekopeners en garagedeuropeners beschikken allen over het WIFI internet systeem met het logo EYEOPEN. Het EYEOPEN systeem is uit te breiden met een IP Camera, Deurbel en Indoor Camera.

Deurbel:

Wanneer iemand op de deurbel van de Eye-open drukt wordt u door de binnen bel en door middel van een Push bericht op uw smarthphone op de hoogte gebracht. Open de poort of garagedeur met de Eye-open app zonder uw gasten te laten wachten. Tevens is het mogelijk om de deurbel te combineren met de IP Camera van eye open waarmee u gelijk kunt zien wie er op de deurbel gedrukt heeft.

De deurbel is voor elke opener toepasbaar.

IP Camera:

De IP Camera kan buiten worden gemonteerd met zicht op de poort. Zodra iemand met een afstandsbediening of via de app de poort opent ontvang u op uw smartphone een bericht dat iemand de poort opent. Via de camera kunt u gelijk zien wie er door de poort rijdt of loopt. De camera is waterdicht en wordt geleverd inclusief een 8 gb sd kaart. Door de eye-open app te openen op uw smartphone kunt u iedereen zien die voor uw poort staat. Mocht er iemand aanbellen kunt u gelijk op uw smartphone zien wie er aanbelt. Te gebruiken voor alle poortopeners.

Indoor Camera:

De Indoor IP Camera wordt aan de garagedeuropener gemonteerd met zicht op de garagedeur. Zodra iemand met een afstandsbediening of via de app de garagedeur opent ontvang u op uw smartphone een bericht dat iemand de garagedeur opent. Via de camera kunt u gelijk zien wie er binnen komt. Mocht u visite ontvangen en die drukt op de drukker van de deurbel is het tevens via de camera te bekijken wie er voor de garagedeur staat. Met 1 druk op de knop opent u de garagedeur van waar dan ook! Tevens is er de mogelijkheid om al uw parameters voortaan met uw smartphone in te stellen. Bekijk ook onze automatische poortopeners en elektrische poortopeners.

De Eye-open Producten

Call Now Button