Vleugelopeners

Profitech Nederland heeft een uitgebreid assortiment in Hekopeners / Vleugelopeners. Zowel voor een kleine als een groot hek heeft Profitech Nederland een geschikte Vleugelopener voor u. Ook bied Profitech Nederland een zeer uitgebreid assortiment aan met Accessoires wat toepasbaar is voor uw Vleugelopener.

Het gemak van een hekopener

Uw hek bedienen met één druk op de knop? Bij Profitech Nederland of Poort en Hekwerk vindt u alles op het gebied van hekopeners voor een zeer scherpe prijs.

Een hekopener zorgt voor zowel veiligheid als gemak en opent en sluit uw hek automatisch na enkele seconden. Daarnaast heeft Profitech Nederland een uitgebreidt assortiment in hekopeners, garagedeuropeners en hang- en sluitwerk. De hekopeners zijn voor zowel een enkele en dubbele hek te gebruiken. De hekopeners en garagedeuropeners zijn eenvoudig te installeren en grotendeels vooraf gemonteerd.

De kracht van een hekopener

Bij het kopen van een hekopener worden standaard 2 afstandsbedieningen geleverd. De hekopeners zijn van hoge kwaliteit waardoor er geen roestvorming of instabiliteit onstaat. Daarnaast zijn alle hekopeners voorzien van een krachtige 24V motor waardoor de hekopener geruisloos uw poort opend. Ook is zijn de hekopeners voorzien van een automatische stop bij obstakels.

Ook zijn er tal van accessoires aan te sluiten op uw hekopener. Door de bijgeleverde Control Box met digitale display is het alleen een kwestie van aansluiten en gebruiken. Bekijk ook onze automatische poortopeners en elektrische poortopeners.

Profitech Nederland
Call Now Button