Schuifhekopeners

Wilt u een nieuwe schuifhekopener kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Profitech Nederland beschikt over een uitgebreid assortiment schuifhekopeners, automatische poortopeners, elektrische poortopeners en meer. Voor zowel kleine als grote hekken. Al onze schuifhekopeners zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien voordelig geprijsd. Beschikt u al over een schuifhekopener voor uw hek, maar bent u op zoek naar de juiste accessoires? Ook op dat gebied zijn wij u graag van dienst. Schuifhekopener kopen? Dat doet u bij Profitech!

Schuifhekopener van Profitech Nederland

Beschikt u over een schuifhek en wilt u deze automatisch kunnen bedienen? Dat doet u eenvoudig met een van onze schuifhekopeners. Met behulp van een elektrische schuifhekopener bent u in staat om met slechts één druk op de knop uw hek te openen. Bovendien zijn onze schuifhekopeners eenvoudig uit te breiden met accessoires voor nog meer gemak en comfort. Hierbij kunt u denken aan extra afstandsbedieningen, camera’s, alarmlichten en meer. Nieuwsgierig geworden naar het volledige assortiment? Neem dan snel een kijkje tussen ons volledige assortiment.

Een greep uit ons assortiment

Al onze schuifhekopeners zijn eenvoudig te bedienen én monteren met behulp van onze handleidingen. Neem ook eens een kijkje bij Poort en Hekwerk voor een uitgebreider assortiment. Om u alvast een idee te geven van onze schuifhekopeners, tonen we u alvast enkele openers uit ons assortiment: 

Schuifhekopener PL1000

Met de PL1000 opent u zowel nieuwe als bestaande schuifhekken met een snelheid van wel 27 cm per seconde. De schuifhekopener is te gebruiken bij zowel houten als metalen schuifhekken van maximaal 1000 kg zwaar en 12 meter lang. Daarnaast is het dankzij een Green Box mogelijk om tot wel 98% van de energie te besparen. De bijpassende accessoires zijn bovendien eenvoudig aan te sluiten en in te stellen door middel van de digitale display in de Control box.

Schuifhekopener PL500 Plus

De PL500Plus is een schuifhekopener die zowel op een bestaande als nieuw schuifhek toe te passen is. Dankzij de krachtige motor gaan alle schuifhekken tot maximaal 7 meter lang en 600 kg zwaar geruisloos open. De snelheid van het openen dankzij deze schuifhekopener? Tot wel 27 cm per seconde!

Schuifhekopener PL300

Ten slotte is ook de PL300 te gebruiken bij zowel een bestaande als nieuw schuifhek. Met behulp van de krachtige, stille en snelle motor opent u hekken van maximaal 4 meter lang en 300 kg zwaar binnen een mum van tijd. De schuifhekopener is beschikt bovendien over een ontkoppelingssysteem met losse sleutels waardoor u hem ook gewoon kunt openen tijdens een stroomstoring.

Schuifhekopener kopen bij Profitech? Neem gerust contact op voor eerlijk en persoonlijk advies. Onze experts denken graag met u mee!

Direct uw schuifhekopener kopen?

Heeft u een geschikte schuifhekopener op onze website gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online of kom de schuifhekopener afhalen in Holten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over onze service en diensten? Neem dan gerust contact op. Bel naar 06 476 055 69 of stuur een e-mail aan info@profitechnederland.nl. Welke schuifhekopener u ook kiest, met een schuifhekopener van Profitech bent u van alle gemakken voorzien.

Call Now Button