Ontwikkelingen Profitech Nederland

Profitech Nederland is constant bezig met ontwikkelingen van nieuwe producten voor de vleugelopeners, schuifhekopeners en garagedeur openers. Profitech Nederland vindt het belangrijk om de producten wat zij verkopen zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk te maken.

VANAF EIND MEI VERKIJGBAAR DE EYE-OPEN

Vanaf eind mei is het nieuwe systeem beschikbaar voor alle soorten openers die Profitech Nederland aanbied.

Wat is een Wifi Eyeopen?

De Wifi Eyeopen is een module die wordt ingebouwd in de control box en wordt verbonden met uw thuisnetwerk. Met de Wifi Eyeopen is het mogelijk om uw poort te openen met uw smartphone door middel van een applicatie.Daarnaast is het mogelijk om via uw smartphone de parameters aan te passen van uw opener. Ook wordt hierbij een IP camera geleverd met deurbel. De IP camera kunt u op meerdere plekken installeren en de beelden kunt u via uw smartphone bekijken. Mocht er op de deurbel worden gedrukt, krijgt u direct een melding via uw smartphone en kunt u door de IP camera direct op uw smartphone zien wie er voor de poort staat.

Draadloze verbinding:

De Wifi Eyeopen wordt draadloos verbonden met uw thuisnetwerk. Door de ingebouwde wifi versterker is het geen enkel probleem om van grote afstand verbinding te maken met uw thuisnetwerk. De versterker heeft zowel een ingebouwde wifi versterker als een utp aansluiting. Mocht uw wifi verbinding alsnog niet sterk genoeg zijn met de versterker is het mogelijk om internet via uw stroomtoevoer naar de control box te ontvangen.

Wanneer verwacht?

Profitech Nederland verwacht in het voorjaar van 2018 alle openers te hebben voorzien van de Wifi Eyeopen met IP camera. Bekijk ook onze automatische poortopeners en elektrische poortopeners.  
Call Now Button