Houten landhek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bent u op zoek naar een op ambachtelijke wijze vervaardigd houten landhek, van het allerbeste eikenhout? Een houten landhek dat een aanvulling vormt op zijn omgeving? Een houten landhek dat tientallen jaren meegaat en er prachtig blijft uitzien? Dan bent u bij Poort en Hekwerk aan het juiste adres! Wij maken graag het boerenlandhek zoals u het voor ogen heeft. Maak dus gauw een keuze uit onze verschillende modellen, kies de gewenste maat en vraag meteen uw offerte aan!

houten-landhek

Een hek dat recht doet aan zijn omgeving

Wanneer u op zoek bent naar een landhek heeft u grofweg de keuze uit een variant van staal of een houten landhek. De verschillen tussen beide mogen duidelijk zijn: een stalen landhek kiest u, daar zijn we eerlijk in, vooral voor de laagste prijs. Een houten landhek heeft echter enkele belangrijke voordelen ten opzichte van staal. Zo zijn stalen hekken vaak alleen in vaste maten verkrijgbaar, terwijl houten landhekken eenvoudig op maat gemaakt worden. Bovendien wordt staal er in de loop van de tijd niet mooier op, terwijl goede eikenhouten landhekken hun fraaie, natuurlijke uitstraling weten te behouden. Met de keuze voor hout kiest u dus voor een hek dat een fraaie aanvulling vormt op zijn omgeving.

Landhekken van Slavonisch eikenhout

Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat u kiest voor een duurzame houtsoort. Wij maken voor onze landhekken gebruik van Slavonisch eikenhout, afkomstig uit Rusland en Oekraïne. Kenmerkend voor dit type hout is dat de bomen waar het van afkomstig is een zeer langzame groei doormaken. Dit staat garant voor de allerbeste kwaliteit en zorgt ervoor dat we houten landhekken kunnen maken die na vele decennia nog steeds in topconditie verkeren.

Houten landhek op maat

Bij ons kiest u, zoals gezegd, helemaal zelf hoe uw houten landhek eruit komt te zien. U heeft namelijk de keuze uit drie verschillende basismodellen, waarbij u zelf de gewenste afmetingen bepaalt. En wilt u liever zelf uw houten landhek maken? Dan hebben we ook losse eikenhouten palen voor u op voorraad, aan vier zijden geschaafd en voorzien van een diamantkop.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Is een houten landhek, inrijpoort of toegangspoort waar u naar op zoek bent? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, per e-mail via info@profitechnederland.nl of door te bellen naar 0548-722071. Wij komen uw houten landhek ook graag voor u plaatsen!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]