Bent u op zoek naar hekopeners voor uw hek? Dan bent u bij Profitech aan het juiste adres! Bij ons gaat u voor gemak en veiligheid en dat uit zich dan ook in ons assortiment. Wij zijn dé specialist in het leveren van maatwerk hekopeners die toepasbaar zijn op uw hek of poort. Vind bij ons onder andere poortopeners, schuifhekopeners en garagedeuropeners. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen!

Een automatische hekopener

Zoals we zeiden gaat u bij ons voor gemak en veiligheid. Daarom bieden we graag een automatische hekopener aan, waarmee u uw hek eenvoudig opent. Het systeem is namelijk te bedienen met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone door het Wifi systeem. Met behulp van onze duidelijke handleiding, heeft u de hekopeners snel geïnstalleerd voor gebruik. Heeft u echter nog vragen over uw hekopener? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!

Hekopeners

Soorten hekopeners

In ons assortiment vindt u diverse automatische hekopeners die op uw hek toepasbaar zijn. Zo hebben wij een hekopener voor uw schuifpoort, een hekopener voor een gewone poort en een garagedeuropener. Voor diverse poorten hebben wij automatische hekopeners beschikbaar die u met alle benodigdheden geleverd krijgt. U kunt daarbij ook eens kijken naar accessoires om op uw hekopener aan te sluiten. Neem daarom gerust even een kijkje in het assortiment.

Complete aandrijving van uw hek

Bij ons kunt u kwaliteit verwachten. Wij zorgen voor de complete aandrijving van uw hek door onze hekopeners. Wij leveren uw hekopener met 2 afstandsbedieningen en een control box met een digitale display. Door de bijgeleverde handleiding en hoge kwaliteit producten is het eenvoudig aan te sluiten. Bestelt u voor 13.00 de producten? Dan heeft u het morgen al in huis!

Koop nu uw hekopeners bij Profitech!

Uw hek makkelijk bedienen kan met de automatische hekopeners van Profitech. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van hoge kwaliteit en de beste service. U vindt bij ons diverse soorten hekopeners die geschikt zijn voor uw hek of poort. Bekijk daarom ons assortiment waarbij u vandaag nog uw hekopeners kunt kopen!