Garagedeuropeners

Garagedeuropeners kopen? Wie zijn of haar auto thuis doorgaans in de garage parkeert weet als geen ander hoe handig ze zijn. Heeft u deze nog niet, dan herkent u zich ongetwijfeld in de volgende situatie. U komt terug van uw werk of het boodschappen doen, rijdt uw oprit op en moet stoppen voor de garagedeur. Uitstappen, de deur openen, weer terug de auto in, auto parkeren, de garagedeur weer sluiten en dan pas naar binnen. Met een beetje pech regent het ook nog en behaalt u in die pakweg halve minuut ook nog eens een nat pak. Dat moet makkelijker kunnen en daarom is er de automatische garagedeuropener. Een klein apparaatje dat u een hoop ergernis bespaart!

Wij van Profitech Nederland beschikken over een uitgebreid assortiment garagedeuropeners. Zowel voor kleine als grote garagedeuren hebben wij een geschikte garagedeuropener beschikbaar. Daarnaast bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan van accessoires die toepasbaar zijn op uw garagedeuropener. Benieuwd naar meer? Bekijk het op Poort en Hekwerk!

Elektrische garagedeuropeners kopen?

Een garagedeur met de hand moeten openen is natuurlijk allang niet meer van deze tijd. Of u nu een kantelende garagedeur heeft of naar buiten openslaande deuren: met onze geavanceerde elektrische garagedeuropeners opent u ze gewoon elektrisch vanuit uw auto. Het benodigde hang- en sluitwerk kunt u relatief eenvoudig zelf installeren. Het wordt aangestuurd door een motortje, dat weer reageert op de bijgeleverde afstandsbediening. Met een enkele druk op de knop opent en sluit u uw garagedeur. Zo hoeft u ook nooit te twijfelen of u de garagedeur wel weer goed heeft afgesloten.

Garagedeur openers
garagedeuropeners

Garagedeuropener met WiFi

Om het nóg gemakkelijker te maken is het ook mogelijk om bij uw garagedeuropener gebruik te maken van het zogeheten EyeOpen-systeem. Dit houdt in dat uw garagedeuropener verbonden is met uw eigen (vanzelfsprekend goed beveiligde) WiFi-netwerk. Met behulp van de EyeOpen-app, die zowel voor Android als iOS gratis te downloaden is, kunt u dan uw garagedeur openen met uw smartphone. Dit kan wanneer u voor de deur staat, maar ook op afstand. Zolang u maar toegang hebt tot internet.

Direct een garagedeuropeners kopen? Vandaag besteld, morgen in huis!

Wilt u ook graag over een elektrische garagedeuropener kunnen beschikken? Dat kan razendsnel! Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling normaliter de volgende werkdag namelijk al in huis! En wilt u uw garagedeuropener liever komen ophalen bij ons in Holten (Overijssel)? Dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen en maken we hiervoor een afspraak. Gun uzelf ook het gemak en bestel dus vandaag nog een garagedeuropener van Profitech Nederland!

Call Now Button