Automatische poortopener

Automatische poortopener kopen? Dan kan Profitech Nederland u verder helpen. Wij beschikken over verschillende soorten elektrische poortopeners om ervoor te zorgen dat uw poort makkelijk open gaat. Daarnaast beschikken wij over diverse accessoires om ervoor te zorgen dat het hele systeem feilloos werkt. Heeft u vragen over onze automatische poortopeners? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Profitech via: 06 476 055 69.

Automatische-poortopener

Bekijk hier het assortiment! 

Diverse soorten poortopeners

Profitech beschikt over een groot assortiment poortopeners. Het assortiment bestaat onder andere uit automatische vleugel openers die geschikt zijn voor vleugelpoorten en draaihekken. Daarnaast bieden wij ook schuifhekopeners aan die wij in verschillende varianten kunnen leveren. Ook hebben wij garagedeuropeners waarbij parkeren in de garage nog nooit zo simpel is geweest. Bekijk snel ons assortiment poortopeners!

Gemak en veiligheid

Profiteer van het gemak en de veiligheid van een automatisch systeem. Bij het uitrijden van uw erf sluit uw hek al na enkele seconden. Daarnaast zijn de hekopeners en garagedeuropeners eenvoudig te installeren en grotendeels vooraf gemonteerd. U kunt straks lekker in uw auto blijven zitten en hoeft niet steeds apart de auto uit om het hek open en dicht te doen. Bekijk de verschillende aanbiedingen op de website. Kies voor een automatische poortopener van Profitech of Poort en Hekwerk!

Afstandsbedieningen en handleiding bijgeleverd

Bij de aanschaf van een automatische poortopeners krijgt u standaard 2 afstandsbedieningen bijgeleverd. Zo heeft u altijd een reserve die u kan bewaren. De poortopeners zijn van een dusdanig hoge kwaliteit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over instabiliteit of roestvorming. Alle automatische hekopeners op de website beschikken over een krachtige 24V motor, hierdoor kan de poort geruisloos worden geopend. Daarnaast is ook een automatische stop ingebouwd als een hek een obstakel tegenkomt. Bekijk ook alle verschillende accessoires van onze automatische poortopeners. Wist u dat u ook kan kiezen voor een Wifi opener?

Automatische poortopener kopen? Kies voor Profitech!

Voor een automatische hekopener kiest u voor Profitech Nederland. U kunt op onze website betalen via iDeal en vanuit België met MisterCash. Het is ook mogelijk om de betaling bij afhalen te verrichten. Wilt u liever de bestelling verzenden? Bij een bestelling van minimaal €500 zorgen wij voor een gratis verzending. Alle automatische poortopeners die op doordeweekse dagen voor 15:00 uur besteld worden, zijn morgen in huis. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 06 476 055 69. Mailen kan ook naar info@profitechnederland.nl.

Call Now Button